Analize și opinii Cultură și Familie Extern

Anonimii – Operațiunea : Treziți Masele

Anonimii 1Dragi OIŢE MIORITICE,

Treziţi-vă ODATĂ! De ce trebuie să sufere o planetă întreagă din cauza slăbiciunilor voastre?

Vă este frică chiar şi de umbra voastră!

În această situaţie vă mai puteţi numi fiinţe umane?

Cum nu vă daţi seama în ce lume trăiţi?

De ce alte probe materiale mai aveţi nevoie ca să vă daţi seama că sunteţi manipulaţi şi traşi pe sfoară de către cei care vă conduc?

Păstorii care vă ghidează destinele în acest moment vă direcţionează direct spre IAD.

Concluzie : Treziţi-vă şi lăsaţi-vă ghidaţi de adevăraţii păstori, după care, la un moment dat, când vă veţi conecta la Sursă, o să deveniţi una cu Sursa, cu Infinitul.

Alungaţi frica din gândurile şi vieţile voastre şi acţionaţi pentru înlăturarea răului din viaţa voastră, din jurul vostru şi din patria voastră. Faceţi tot ce vă sta în putinţă pentru înlăturarea conducătorilor satanişti, masoni şi reptilieni tributari Noii Ordini Mondiale.

Aduceţi-vă aminte că singura voastră armă împotriva acestui sistem demonic este ADEVĂRUL şi IUBIREA.

sursa: unoa.info

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Oiţe dragi:) Din pacate chiar suntem oite care ascultam de legile impuse de stapanii lumii. Frumos au spus,oite dragi…

  • poate tu esti oita … eu nu ma consider si nu am luat niciodata pozitia ghiocelului (chiar daca nu mi-a fost bine) Mai bine o zi vultur decit o viata vierme !

  • Ciudat ca acesti “revolutionari anonimi”,nu ofera nici o solutie.Nimic nu e bun,nimic nu e perfectibil,totul trebuie daramat.Nu cumva,conform planificarii Ocultei,urmeaza provocarea si exacerbarea unui nihilism feroce,(Scrisoarea lui Albert Pike catre Giuseppe Mazzini,conservata in arhivele Bibliotecii Muzeului Britanic),care va distruge lumea,dupa…al treilea WW planificat!

  • Completare
    Adevaratul pastor al oilor cuvantatoare este Domnul Iisus Hristos! Sa fim atenti,traim vremuri primejdioase!

  • *** !!!oricum diferenta dintre voi si cei despre care vorbiti e ca ei sunt la putere si voi tanjiti dupa ea!

  • Mari filozofi..cugir/mddumitrescu/SS…inteligenta voastra lasa de dorit grav as putea spune (este o opinie personala) va meritati soarta de oi proate.Ei ( Anonimii) incearca sa va arate ce se intampla cu voi, la ce manipulari sunteti supusi, cum conducatorii va indatoreaza la FMI si BCE, etc. si voi (ascunsi in spatele unui ordinator) faceti analiza pe subiect (..de ce ti-a spus oaie!!!…).Este evident ca ganditi marunt si nu cunoasteti nimic din politica de mondializare in curs sau situatia geopolitica internationala.
    Cei ca voi sunt cauze pierdute,..continuati sa va uitati la telenovele.

  • 1° Mai ANTON daca parerea ta e una personala tine-o pt.tine.
    2° Ce lagatura are comentariul meu cu filozofia???
    3° Cine cerzi ca iti da tie dreptul sa ne cataloghezi?… inteligenti , mai putini inteligenti, prosti ,etc. Sau poate faceti parte din aceeasi clica si va deranjeaza cand vi se spune adevarul.
    Sa sti ca e nevoie de minimul de inteligenta sa intelegi daca cineva e mai inteligent decat tine sau nu . crezi ca e cazul tau?
    iti dorsec o cariera politica “sprancenata” :(

  • Este vorba de a doua varianta,adica:pentru a supune(cuceri)o tara,sunt doua cai(metode):
    1. prin conflict militar;
    2. prin conflict intern/razboi civil.Interventia externa se numeste, in asemenea situatie,”restabilirea ordinii”,protectia populatiei civile,a minoritatii x,etc. Se prefera solutia nr.2.De ce? Datorita progresului tehnologic care face armele de distrugere sa puna sub semnul intrebarii perpetuarea omului pe planeta Terra.