Analize și opinii Extern Politică

Acum vor sa murim de foame ca sa se salveze fauna

Elitele care vor sa controleze total aceasta planeta sunt tare ingrijorate, inca de prin secolele 18-19 de perspectiva cresterii tot mai mari a populatiei globului. Pentru ele oamenii de rand, adica populatia, sunt doar niste vite bune de pus la jug si/sau consumatoare inutile de resurse. De aceea, in lacomia si nebunia lor, oligarhii planetei au impresia ca, odata cu inmultirea populatiei va ramane din ce in ce mai putin din ceea ce ei considera ca este doar al lor si nu vor sa-l imparta cu nimeni, mai exact planeta numita Terra.

Prin urmare se gindesc la o serie de masurii prin care sa reduca si sa limiteze cresterea populatie. Si pentru ca nu pot sa le spuna pe fata oamenilor ca trebuie sa ii extermine, atunci creeaza sau inventeaza tot felul de “probleme globale” care sa justifice sau sa aplice efectiv masuri de reducere a populatiei planetei. Acestea sunt deja cunoscute: incalzirea globala, epuizarea resurselor, diverse pandemii care necesita vaccinari, chimicale introduse in alimente, criza apei si privaizarea apei, crizele economice fabricate, razboaie, promovarea avorturilor, a homosexualitatii si a pedofiliei, saracia ca forma de genocid si multe altele.

Dar asta nu e tot. Imaginatia bolnava a elitelor nu cunoaste limite. Acum vor sa creeze si o criza alimentara globala prin reducerea la jumatate a suprafetelor de deren destinate agriculturii. Pentru ca lucrurile sa sune mai convingator si sa aiba impact mediatic mai puternic, au inventat si o noua marota: “holocaustul biologic”.

Un reputat om de ştiinţă avertizează: Curând ne vom confrunta cu un “holocaust biologic”
Jumătate din planetă ar trebui retrasă din circuitul agricol pentru protecţia faunei sălbatice, prevenind astfel extincţia în masă a speciilor, susţine unul dintre cei mai importanţi biologi ai lumii, scrie The Independent.

Această strategie radicală de conservare, enunţată de naturalistul şi omul de ştiinţă de la Harvard, Edward O.Wilson, ar presupune ca omenirea să se retragă de pe jumătate de planetă.

Profesorul Wilson, care a câştigat de două ori prestigiosul premiu Pulitzer, a avertizat că ne vom confrunta cu un “holocaust biologic”, asemănător celui care a dus la extincţia dinozaurilor, dacă oamenii nu vor înţelege că trebuie să împartă Pământul echitabil cu restul speciilor.

“Oamenii nu au ajuns încă să gândească în perspectivă, nici chiar conservatorii”, susţine profesorul Wilson. (sursa: antena3.ro)

Se vede clar aici ca este vorba de ipocrizie. Nu se spune nimic despre defrisarile masive din jungla care au distrus habitate intregi ale unor specii, care acum sunt pe cale de disparitie. Nu se spune nimic despre poluarea oceanelor, a aerului si a solului care afecteaza grav ecosistemele naturale care duc la disparitia mai multor specii de animale si plante. Nu se spune nimic despre specii pe cale de disparitie din cauza vanatorii excesive in scopuri comerciale sau pentru distractia bogatanilor. Nu se spune nimic despre “holocaustul” albinelor si altor insecte, provocat de pesticide si de radiatiile electromagnetice ale antelelor de telecomunicatii si multe alte dezastre naturale provocate de corporatii si lacomia capitalista, dar au gasit sa se lege de terenurile agricole, pe care se cultiva plante si se cresc animale de mii de ani.

autor: Dan Tanasescu

sursa: dantanasescu.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu