Analize și opinii

Unii ziariști frumoși și liberi sunt ignoranți ca noaptea

A făcut furori azi pe Facebook știrea că Dragnea l-a sunat pe Cioloș pentru a-i cere să nu reducă TVA de la 20 % la 19 % începând cu 1 ianuarie 2017.

ciolos dragnea

Ideea a fost că uite, băi, proștilor, pe cine ați votat, Dragnea dă înapoi de la cele promise, vrea să păstreze birurile mari. Desigur, unii ziariști frumoși și liberi dar ignoranți ca noaptea au mers pe aceeași idee. Realitatea este următoarea.

Programul economic al PSD conține cele mai mari reduceri de taxe și impozite din istoria economică a României. Multe taxe dispar pur și simplu, multe impozite devin 0 %.

TVA este prevăzută să scadă nu cu un procent, ci cu două, dar de la 1 ianuarie 2018. PSD nu a prevăzut și nu a promis această reducere de TVA de la 1 ianuarie 2017.A scădea acum TVA cu un procent înseamnă să obligi PSD la o recalculare a întregului program economic și a eșalonării punerii lui în practică.

Orice om cu o minimă cultură economică știe asta, mai puțin unii ziariști frumoși și liberi.

Ziariști care au fost și rămân ignoranți ca noaptea.

Ia să își publice notele de la liceu la materia economie ! Ba chiar și la materia istorie !

Să ne distrăm și noi un pic.

Autor: Gheorghe Smeoreanu

Sursa: Criterii.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • – Corect pana aici !
    – Stimate zi..ist (?!) , dar eliminarea accizei si taxa pe stalp erau ale soacrei Bombonicii , taxe ce le va lua la socoteala la urmatoarele alegeri draknea ? Nu erau prinse-n program ?
    – Cum n-ai precizat si aici stimate nonjurnalist