Analize și opinii

Se anunţă mişcări de stradă de amploare: ‘Operaţiunea #Colectiv 2 pentru un nou Guvern al meu’

Au trecut doar câteva zile din 2017 şi se pare că nu e linişte deloc în România. S-ar pregătit ample mişcări de stradă care ar fi menite să dea jos noua putere şi să aducă la Palatul Victoria un alt guvern de tehnocraţi.

image-2015-11-6-20563199-0-protest-colectiv-05-11-2015-1024x683

Conform unui eveniment postat pe FAcebook, miercuri sunt aşteptaţi 130.000 de oameni în stradă pentru a protesta faţă de ultimele mutări ale Avocatului Poporului, Victor Ciorbea. Ciorbea a sesizat Curtea Constituţională privind neconstituţionalitatea legii 90/2001, cea care l-a împiedicat pe şeful PSD, Liviu Dragnea să devină premier. Este vorba despre o campanie pe facebook ce îndeamnă lumea să iasă în stradă împotriva lui Ciorbea.

Totul ar semăna, conform sursei citate, cu noiembrie 2015, atunci când mişcările de stradă au dus la demisia guvernului Victor Ponta şi instalării tehnocraţilor lui Dacian Cioloş după infernul din Clubul Colectiv. Acum, prin manifestările anti Ciorbea s-ar forţa Operaţiunea Colectiv 2 pentru instalarea unui nou Guvern tehnocrat preferat de către preşedintele Klaus Iohannis. Printre cei care s-au alăturat acestui protest deocamdată virtual este şi solistul Tudor Chirilă, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai clasei politice.

Autor: Gabriel Zamfirescu

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • TARA ARDE SI BABA SE KEAPTANAAAAAA, si la cald si la racoare si la ger de krapa ketreleeeee….deliciul monstrilor care privesc de la caldurica cum se mai muta pe tabla de sah globala si daca le mai functioneaza la nemernici/umani, creierasele, conexiunile …..

  • bre, imi spune si mie cineva, undeva, candva, ce fel de pace, libertate, prosperitate se contureaza cu masare de trupe, tehnica militara ultra, olimpiada pe catuse, inlocuiri guverne, scenarite civile, scuturi anti racheta si pe zilele omului locuitor al planetei Pamant ….k doar n-o fi venit omu’ di pi alti planeti cu CV OK si conditiile de integritate in regula

  • Nu au motiv si nici nu stiu ce contesta – la fese-buci se joaca piesa “oglinda, oglijoara..” cu smiorcaieli din lipsa de “like”-uri sa inlocuiasca piscaturile care sa mai trezeasca pe unii…
    Nu cred ca se vor inghesui multi ca e frig afara, nu e ca in fata ecranului cu netflix, hipno-entertainment si alte mijloace de indobitocire.
    Daca totusi vin, ca sa se trezeasca sa li se dea putina apa – cu unu si niste fumigene s-o rada inapoi la joaca.
    Impotenti narcisisti, maniaci zombificati.

  • din dezvaluirile – autodenunt ale lui Ghita, reiese ca gen Coldea a afirmat faptul ca “ce bani strangem se duc la achizitia de armament”, banii nostri, ai poporului, de la gura copiilor, fondurile necesare investitiilor, sustinerii niv de trai decent al oamenilor… cu cine anume suntem in RAZBOI, dragilor?! Cine ne ataca?! In ce aliante, parteneriate ne-ati bagat fara sa consultati prin referendum, poporul, talpa tarii la care ne intoarcem de fiecare data pt painea cea de toate zilele….hmmmmm?!

  • cine este Monica Macovei? Cea care a aruncat justitia in mainile SRI si a politicului? Servitoarea lui Basescu? Distrugatoarea statului de drept?

  • nu ar pune mana pe o lopata sa dea zapada? Nu e de “nivelul”lor! E mai bine sa sara pe Avocatul Poporului (la comanda) pentru un demers legal al acestuia! Nu se va face liniste numai atunci cand Iohannis in “marinimia”lui ne va parasi!Sibiul si dna Carmen cu garderoba plina de noutati il asteapta!

  • la vremea cand am sustinut-o pe Monica Macovei (cu sanse la prezidentiale pe discurs anti-coruptie, baroniada, santaj, opulenta, campanie printre oamenii de rand-de apreciat… ceva s-a intamplat cu procentele si … pe fata!); incadram la :”asa a fost sa fie”-in absenta unor probe concludente; insa, nu putem face abstractie de consecintele activ. de europarlamentar in virtutea carora, cu toata expertiza, pe repede-inainte cu “restitutio in integrum”, am ajuns sa instrainam ~ 90% din tara!!! Ei bine, in baza aceluiasi principiu de drept, s-ar putea proceda la revaluarea demersurilor privind preluarea in proprietatea statului a bunurilor, resurselor, activelor, bogatii naturale, de interes strategic,etc. asa numita renationalizare in acord si rezonanta cu realitatile geopolitice, demersuri care nu ar trebui sa mai sperie pe nimeni gen “vai, ce-o sa patim!” Si-ar fi potrivit, sa ne rasfoim fiecare criteriile de integritate, incepand de la varf si pana la portar si femeie de serviciu, intocmai cum ne-a recomandat parinteste, cu intelepciune…cine credeati? Chiar Avocatul Poporului! Macar la reflectie, analiza, ratiune, meditatie, sa ne priasca gerul si tot ar fi un castig pt. minte, trup si suflet!

  • “inteleapta opozitie”=sa stai pe margine fara sa dai la lopataaaaaaaaa…poporul contabilizeaza: vede si apreciaza pe cei care se apropie de nevoiasi, sinistrati, care-si pun sufletul pe tava, care vin cu solutii concrete, care umbla cu picioarele pe pamant si cu inima la purtator, la Dumnezeu…felicitari, tot respectul si toata admiratia!

  • La lopata, cei tineri, frumosi si pr…sti, cum va numea maistru’ … Asteptati sa va curete Piata primarul PSD ca sa iesiti la taraba pentru cea de-a 7-a casa cu ghinion !

  • cind e vreme de plaja si gratar nu-i nici o revendicare,cum da frigu si nu mai stie ce sa faca romanul,iese-n strada,tara asta nu are leac.