Analize și opinii

Prof. univ. dr. Ion Coja: ”Soluția corectă: suspendarea și demiterea Johannului!”

Individul numit Klaus Johannis a mai contrariat o dată toată suflarea românească: cică suntem un popor de fanatici religioși, cu cel puțin trei milioane de români retrograzi bolnavi de intoleranță față de Celălalt, români care pretind că familia e musai o afacere/ o treabă/ o relație/ o înțelegere/ un aranjament/ un miș-maș/ o legătură sfîntă și ce mai poate fi, dar numai între un bărbat și o femeie, pe baza principiului atracției universale între plus și minus, între contrariile recunoscute de toată și de când lumea!

134064

Popor de ciobani, românii, dacă n-au văzut ei doi berbeci sau două noatine mârlindu-se pe pajiștile înverzite sau măcar după un tufiș, nu pot pricepe cum de se poate la oameni așa ceva! Cică se poate, dacă sunt organizați într-o minoritate, cum este și cazul Johannului, care aparține la două minorități! Ceea ce nu l-a împiedicat să ajungă președinte peste majoritari! Sunt ei românii mulți, dar sunt și tare proști, Măria Ta! Nu tot timpul, ci doar o dată la patru sau cinci ani!

După ce un derbedeu ca Traian Băsescu ne-a fost președinte vreme de zece ani, e lucru sigur că suntem în stare să suportăm orice președinte, lăsându-l să-și încheie liniștit mandatul! Unul mai rău decât Băsescu sigur nu va mai fi! Deci nu avem nicio speranță că Johannis va merita vreodată mai mult decât Băsescu să fie suspendat și, Doamne, ajută!, demis! Cu toate acestea soluția logică acum este ca Johannis să fie demis! Suspendat și demis! Dacă se poate, chiar înainte de alegeri! În momentul de față, singura treabă bună pe care o mai poate face actualul Parlament este să dea numărul de parlamentari pe a căror semnătură să se declanșeze procedura de demitere a ditamai Johannul Klaus!

Johannis și-a împlinit misiunea divină care i s-a încredințat de Cel Care veghează la propășirea/ salvarea Neamului românesc: l-a împiedicat pe Ponta să ajungă președintele României, așa cum fusese acesta pregătit și proclamat la cursurile de vară ale K.G.B.-ului. Dar a rămâne Johannis până la capătul mandatului este prea mult pentru răbdarea noastră, ca și pentru tenacitatea de bovină a sus numitului! N-o să rezite, nici una, nici alta încă trei ani!… Motive de suspendare există o mulțime. Mă refer la nenumăratele dovezi că Johannis al nostru nu a citit Constituția României, ceea ce nu este o scuză pentru cât de des o încalcă! La care se adugă o mulțime și mai mare de încălcări ale legii penale! Și nu am în vedere numai acele fapte pentru care a ajuns în fața Justiției, secția penală, înainte de toamna anului 2014! Mă gândesc și la foarte probabila sa complicitate la asasinatul în masă de la Colectiv! Vorbesc foarte serios și clar: dacă mergi pe logica lui cui prodest?, sfîntă în criminalistică, ajungi în primul rând la Johannis, și numai în plan secund la Cioloș! Tandem din ce în ce mai odios! O spun cu toată seriozitatea de care sunt capabil: mai multe persoane independente, independente prin faptul că sunt oneste și cu datorii de recunoștință și loialitate numai față de românii de azi și de totdeauna, persoane din structurile de specialitate în domeniul crimei împotriva siguranței statului, persoane în funcție sau retrase la pensie, fiecare de capul său cercetând cele întâmplate, au pus același diagnostic celor petrecute la Colectiv: mână criminală, pe cât de criminală, pe atât de ne-profesionistă!Au premeditat cele întâmplate, au pus la lucru arma criminală, dar au calculat greșit dozajul și efectul!

După mintea lor creață, de impostori, de incompetenți, de care în zilele noastre este supra-aglomerată nu numai clasa politică, ci și structurile „de forță”, nu urma să fie atât de multe victime, ci doar câteva zeci de răniți, care să emoționeze lumea, iar restul să-l facă „băieții tineri și frumoși”, gata oricând să iasă la un miting spontan împotriva oricui, conform instrucțiunilor superioare! Declarația lui Johannis, celebra, privind căderea guvernului Ponta, dovedește clar că a fost în cunoștință de cauză, cel puțin! Dacă nu cumva, ca specialist în fizico-chimice, s-a numărat printre inițiatori! Că nu-i pasă de valorile umane, că n-are habar ce-i aia compasiune și milă, dragoste pentru semeni, a tot dovedit-o înainte de a ajunge primar, când s-a pricopsit binișor de pe urma înfierilor ilegale și inumane, bine cunoscute multor sibieni! Sunt în discuție cel puțin 20 de înfieri făcute cu sînge rece, fără nicio grijă pentru soarta copilașilor! Nu, nu pot spune că justiția, adică procurorii și poliția, l-a acoperit pe Johannis! Că au avut un motiv special să-l protejeze pe viitorul președinte! Johannis a scăpat de aplicarea legii penale în contextul în care un număr cumplit de mare de înfieri ilegale și, omenește vorbind sălbatice, abuzive, au fost făcute pe mâna unor mari politicieni. Johannis e mic copil față de implicarea unui fost ministru al Justiției în nedemnul comerț cu copiii abia născuți!…

Ajuns primar, Johannis s-a pus pe treabă și pentru câte a făcut trebuia de mult să înfunde pușcăria și demiterea din orice funcție publică!… Pentru că Justiția nu și-a făcut treaba, pentru că mass media a pus surdină vocilor denunțătoare din Sibiu, electoratul român n-a știut cui își dă votul în 2014! Ce-i drept, cam toți candidații erau buni de tras în țeapă, în frunte cu cei doi rămași în turul doi!… Au votat bieții oameni cu mitul neamțului cinstit și eficient!… A se vedea și isprăvile primarilor sași din Transilvania! Mai toți cu dosare penale ținute la dospit!… Mitul trebuie să reziste timpului și oricăror evidențe care îl denunță!… Cine a organizat mascarada cu voturile românilor din străinătate se cam știe acum. Scopul, destul de nobil: ascensiunea lui Arturo Ponta trebuia oprită, cu orice preț, chiar și cu prețul rușinos de a-l avea în frunte pe un nătărău! Nici Chivu Stoica, la un moment dat președinte al Consilului de Stat al României, nu l-ar fi întrecut pe Johannis în ceea ce unii au numit „sancta simplicitas”! Adică nerozie! Dar uite că nerodul a prins gustul puterii auguste! Face combinații politice și intrigi electorale ca să se asigure și de un „parlament al meu”!… Ce mai așteptați, domnilor parlamentari, ca să faceți măcar atât pentru Țară, după patru ani de inactivitate păguboasă: dați de pământ cu impostorul! Spălați rușinea și clipa de rătăcire națională! Măcar atât și veți primi laurii recunoștinței publice!

Autor: Ion Coja

Sursa: Revista Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • D-le Coja dumneata nu mai înțelegi nimic din ce se petrece pe lumea asta.
    Legionarii au murit, comunistii au pierit, iar lumea a evoluat. În bine? În rău? Vor decide alții, nu dumneata. Vezi-ți de sănătate(senilitate).