Analize și opinii

Maşinăria ideologică a lui Soros, Apocalipsa naţiunilor

Mulţi dintre cei care nu prea cred în acţiunile oculte ale lui George Soros văd în acesta un bunic inteligent, blând şi cam de stânga, în esenţă un boşorogel simpatic. Imaginea convine mult adepţilor sorosişti şi vectorilor lor de acţiune. Ştiţi vorba aceea: cea mai mare victorie a diavolului a fost să-i convingă pe oameni că el nu există. Aşa şi cu martalogul care a pus la cale sfârşitul naţiunilor…

george-soros-funded-ferguson-riots

Precum Marx (plus amicul Engels, dar mai second-hand, aşa), George Soros a construit, cu migală, răbdare şi mulţi bani, o ideologie. Această ideologie este acum combustibilul unei maşinării care îşi vede singură de drum, indiferent cine este la butoane. Cum să spun, Soros a pornit o avalanşă, deci nici nu mai are importanţă dacă iniţiatorul mai există sau nu.

Din nou, ca şi în cazul Marx: sute de milioane de morţi dispuse de comunism, şi alte sute de milioane de vieţi erau mutilate de acelaşi comunism s-au înfăptuit pe când ce Marx dispăruse demult fizic de pe planeta Pământ.

Şi totuşi, ideologia lui a făcut ravagii decenii întregi.

Aşa şi cu sorosismul.

De asta este periculos boşorogul Soros, din cauza combustibilului ideologic şi a maşinăriei construite de mânuţele lui de miliardar. Atât.

Ba nu, ar mai fi ceva, despre care se vorbeşte cam puţin. Soros e mai de stânga. Nu poate fi de  extremă stânga pentru că nu e productiv şi el este, până la urmă, un capitalist. Aşa că a împachetat bolşevismul iniţial în ţipla cea capitalist-strălucitoare. Spre exemplu, egalitatea dintre oameni a fost înlocuită cu noi înţelegeri ale cuvântului libertate şi cu definiţia omului global, care nu e legat de loc, de Naţie, de Neam sau pământ. Este liber ca pasărea cerului, e un cetăţean universal, un cetăţean al lumii. Şi comunistul era cam tot aşa, un individ internaţionalist care putea merge oriunde Revoluţia i-ar fi cerut-o. Omul nou al lui Soros este unul care se raportează la un spaţiu prea mare pentru înţelegerea lui, lucru care-l face să fie fascinat de posibilităţile pe care cică le-ar avea.

Acestea sunt mărgeluţele de sticlă pentru care se vând sufletele de azi.

Un fel de postliberalism fondat pe o toleranţă excesivă. În timp ce omul universal descoperă că poate merge în Maldive, maşinăria cinică ce învârte lumea, continuă să acumuleze averi şi putere închişi în polii de putere care se întrezăresc deja mai clar, pe zi ce trece.

Multe oi, puţini ciobani…

Una peste alta, Globalizarea este ceea ce n-a reuşit comunismul să facă: uniformizarea totală a masei muncitoare şi dizolvarea conştiinţei de clasă într-un amalgam amorf, o turmă cetăţenească. Ar fi vrut ei, soroseii, şi o biserică unică, dar aici s-au lovit de alţi capitalişti, mai rapace, care inventează credinţe noi pe bandă rulantă. Dar, maşinăria lui Soros a accepat şi asta: fragmentarea religioasă accelerată. E mult mai uşoară subjugarea bipezilor acolo unde morala, etica şi religia sunt slabe…

Oamenii slabi de îngeri sunt, acum, la putere! Sunt modelul generaţiilor cu pălăriuţă şi băieţei care îşi fac manechiura.

Ţările nu mai sunt deja ţări, imigraţia plus exportul de oameni va şterge graniţe şi va îngropa în uitare eroi şi idealuri.

Dezrădăcinaţi, oamenii nu vor mai avea orientare, şi o vor accepta pe aceea a maşinăriei globale.

Aşa arată Apocalipsa naţiunilor pusă la cele de boşorogul Soros şi acoliţii lui. Şi, dacă nu ne vom opune, victoria lui este mult prea aproape pentru ca o altă generaţie să i se poată împotrivi.

Noi suntem ultima redută, ultimii care pot tăia sforile Marelui Păpuşar.

Peste Ocean, Trump încearcă acelaşi lucru.

În Europa, câteva ţări fac paşi către împrejmuirea sculelor lui Soros.

Oare, noi, ce mai aşteptăm? Ce ne reţine să luăm un bisturiu şi, chirurgical, să extirpăm, din vreme, viermii implantaţi în Stat? Ce ne ţine să scuturăm covoarele şi să ne eliberăm de acarienii lui Soros?

Nimic.

Deci, haideţi să haidem!

Să smulgem căpuşele şi să alungăm Apocalipsa boşorogului însetat de suflete!

Afară cu duşmanii omeniei şi ai românilor!

Autor: Ninel PEIA

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Bre eu tot aud de astia negrii si rai care fac si dreg, dar nu aud nici un argument care sa spuna de ce e rea “ideologia” astora negri si rai. Dincolo de “relel” care li se atribuie eu vreau sa discut ideologia lor. Ca aia e importanta… Astea cu fetite superdotate si obligate sa faca nu stiu ce, e irelevant. Si intentionat se amesteca astfel de lucruri cu ideologia criticata. Dar pe mine ma intereseaza acele argumente care sa le demonteze ideologia astora negri si rai. Dar nu vad nici unul…
    Eu vreau sa-mi explice nea Ninel asta de ce e rau sa dispara natiunile. Sa ma convinga… Ca in lipsa unor argumente care sa-mi arate asta eu il consider in continuare pe Soros un om de bine.
    Eu cred ca disparitia natiunilor e benefica… La fel ca si toleranta… Iar cine propovaduieste asta e un om de bine. Si acu vine Ninel asta si-mi spune ca de fapt astia care propovaduiesc din astea is niste psihopati pedofili care fac ritualuri satanice. Bre o fi.. N-am eu de unde sa stiu… Dar nu are nici o legatura cu convingerile mele ca disparitia natiunilor e benefica…

  • Faptele si rezultatele actiunilor intreprinse de George Soros vorbesc de la sine. Realitatea geo-politica arata ca nu am devenit nici filantropi, nici educati, nici sanatosi la trup, minte si suflet, atata vreme cat nu stim pe ce lume traim si in care poveste globala. Pai, cum intentionezi sa uniformizezi mase de oameni de origini,semintii, etnii, culturi, traditii diferite fara sa tii cont de faptul ca fiecare fiinta de pe fata Pamantului, este un unicat biologic, universal, cu mentiunea ca in interiorul aceluiasi organism, acuitatile, functiile organelor componente difera (ex. acuitatea vizuala a unui ochi difera de acuitatea vizuala de la celalat ochi, functiile unei emisfere cerebrale difera de functiile celeilalte, forta de la o mana difera de forta de la cealalta mana etcetcetc), in op pers, globalizarea in viziunea dlui Soros nu reprezinta decat un atentat la legea universala (destabilizare, divizare, denaturare, subminarea si stergerea IDENTITATII FIINTEI UMANE si NATIONALE – in sensul de climat ancestral, sacru, atribuit prin Legea Naturala a Locului de la inceputuri fiecarui popor/comunitati – arealul geografic si istoric favorabil dezvoltarii, evolutiei in conditii armonioase). Exista la ora actuala armonie globala?! Echilibru planetar?!