Analize și opinii

Maia Sandu – păpușa masonilor în Republica Moldova!

Menționez că toate datele, numele și locațiile specificate în articolul ce urmează, sunt extrase din acte oficiale ce țin de mișcarea masonică din Republica Moldova și pot fi probate cu dovezi corespunzătoare în caz de necesitate.

cms-image-000002385

Loja masonică în Republica Moldova a apărut datorită fostului Președinte Petru Lucinschi, și Giuliano Di Bernardo, un profesor de filosofia știintei la Universitatea di Trento, membru titular al Academie Internaționale de Philosophie des Sciences (Bruxelles) (fondată de A. Einstein) și membru al Consiliului știintific în cadrul Academiei.

Pe lângă activitatea științifică, Giuliano Di Bernardo are la activ o activitatea masonica prodigioasă. Astfel, din 1990 până în 1993 a fost Marele Maestru al Marelui Orient al Italiei, iar din 1993 până în 2002 a fost Mare Maestru al Marii Loji Regulare a Italiei. De asemenea, în 1993, la 24 ianuarie, într-o Ținută Ritualică condusă de însăși Giuliano Di Bernardo, s-a reconstituit, sau altfel spus „și-a reaprins Luminile”, Marea Loja Nationala din România. Același Giuliano Di Bernardo a fost cel care la 6 iunie 1997 a „reaprins Luminile” Marii Loji din Moldova. La acea vreme, presa de la noi a încercat să aducă în fața publicului acest eveniment important, însă prea puțină lume cunoaștea la acea vreme ce reprezintă masoneria nemaivorbind despre însemnătatea acesteia. Următoarea zi, 08 iunie 1997, la orele 17.00, în incinta Teatrului National de Operă și Balet a avut loc deschiderea oficială a Lojei „Alianța” Numărul 113. Evenimentul a culminat cu un concert consacrat Mișcării Masonice, iar scena a fost decorata în stilul Templului Masonic, întrunind prezența coloanelor specifice. La eveniment au fost prezenți peste 300 de invitați printre care reprezentanți ai mass-media, oameni de cultură, oameni de afaceri, demnitari de rang înalt, printre care și președintele de atunci al Republicii Moldova, D-l Petru Lucinschi, dar și fostul Prim-ministru, D-l Ion Sturza. Anume Lucinschi a fost cel care a permis înregistrarea Marii Loji Masonice din Moldova și oficializarea masonilor.

Începând cu 1997, masonii își propulsează membrii lor peste tot, la Primăria Chișinău, pe Serafim Urecheanu, în fruntea Guvernului, pe Ion Sturza, la AIR Moldova, pe Victor Țopa, la privatizări, pe Vlad Filat și desigur, președinte al Republicii Moldova era la fel un mason, Petru Lucinschi, despre care am scris mai sus. Începând cu 1997 masonii au pus mâna pe întreaga conducere a țării. Iar ce a urmat, țin minte cu toții. Cea mai mare criză economică din istoria Republicii Moldova. Masonii au sărăcit țara, au adus oamenii în culmea disperării, iar în Moldova a început exodul de populație. Dar masonilor de la putere nu le păsa de acest lucru. Ei continuau să se îmbogățească. Totuși, masonii moldoveni au pierdut pentru un timp puterea în țară, odată cu venirea la putere a comuniștilor lui Voronin, din 2001 până în 2009.

În 2009, după 8 ani de planuri, masonii moldoveni au găsit metoda perfectă, în stilul lor, de a reveni la putere. Și au urmat evenimente din 7 aprilie 2009. În cadrul acestor evenimente tragice pentru poporul nostru, masonii l-au propulsat în față pe un alt mason, enumerat deja. Este vorba despre Vladimir Filat. Pe Filat în Marea Lojă din Moldova l-a adus Dumitru Diacov, un alt mason. Astfel, chiar dacă Vladimir Filat a pus umărul la jefuirea țării încă în 1997, masonii au avut grijă să-i lustruiască imaginea, să-l facă nou și să-l propulseze în funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova. Oficial, începând cu 2009, masonii lui Lucinschi au revenit la putere.

Și deja în stilul lor, masonii au început din nou a jefui acest popor. Și-au învățat lecția din 1997, și-au perfecționat metodele și au continuat jaful. Astfel, Vladimir Filat ajutat de masonii din Marea Lojă din Moldova, creată de Petru Lucinschi, a pus la cale jaful secolului – furtul miliardului de la BEM! Au urmat scandaluri politice și multe alegeri între timp, la care nu vrem să ne oprim. Ceea ce a fost trecut însă cu vederea, a fost aparația unui nou personaj politic – Maia Sandu.

În toiul furtului miliardului, înainte de alegerile din 30 noiembrie 2014, membră a PLDM, devine Maia Sandu. În mod normal, ne-ar părea că Maia Sandu a fost adusă din SUA, unde avea un salariu de câteva sute de mii de dolari anual, la un salariu de câteva mii de lei anual, pentru că ar fi un bun specialist. Greșit. Maia Sandu este noua păpușă a masonilor. A fost luată și istruită peste ocean, pentru a fi departe de ochii moldovenilor. A fost adusă în Moldova, cu ideea ca după alegerile din 2014, să preia conducerea PLDM, deoarece Filat pierdea tot mai mult din credibilitatea, pierdea puterea. Iar acum masonii nu și-ar fi permis nici cum acest lucru. Filat a încercat să mențină masonii la putere cu ajutorul lui Valeriu Streleț, un alt mason din PLDM. Despre acest lucru, Streleț nici nu ascunde, afișându-și pe casă simbolurile masonice, despre care a scris și o parte din presa de la Chișinău.

Dar scenariul cu Streleț nu a mers, așa că masonii au revenit la scenariul din aprilie 2009, Marea Lojă a Moldovei a pus la cale noi proteste în Moldova. Dar au avut grijă să-și apere păpușa. În fruntea protestelor, Victor Țopa, mason din 1997, l-a propulsat pe Andrei Năstase. Deci Năstasea protesta, primea lovituri mediatice dure din partea puterii, iar Maia Sandu își crea partid și își lustruia imaginea. Masonii nu-și puteau permite ca Maia Sandu să fie ținta principală a loviturilor, ca să nu-și piardă raitingul. Doar nu ați crezut că întâmplător, sau în urma sondajelor candidatul unic a devenit Maia Sandu, dar nu Andrei Năstase, cum ar fi fost logic.

Acum, masonii se pregătesc să dea lovitura de grație, să pună din nou mâna pe funcția de președinte al Republicii Moldova, funcție pe care au pierdut-o în 2001. Maia Sandu este păpușa perfectă a masonilor. Cu o imagine de „sfântă”, fără ai putea imputa ceva din trecut, în afară de faptul că a făcut parte din echipa lui Vladimir Filat și că a votat pentru miliard și aeroport, Maia Sandu este candidatul perfect al masonilor. Iar peste 2 săptămâni, chiar are șanse reale să devină președinte.

Cine sunt masonii Petru Lucinschi, Ion Sturza, Victor Țopa, Serafim Urecheanu, Vladimir Filat și ce instituții media controlează ei, ce jurnaliști lucrează pentru ei, deci pentru Marea Lojă a Masonilor, voi deja cunoașteți. Este suficient să vedeți ce scriu despre Maia Sandu jurnaliștii și o anumită parte a presei. Aceeași presă și aceeași jurnaliști l-au adus la putere pe Petru Lucinschi, apoi pe Vladimir Filat. Acum, moldovenii mușcă din nou momeala și sunt gata să o facă pe Maia Sandu, președinte de țară.

Masonii sunt periculoși pentru că luptă din umbră. În același timp, masonii fac haz pe seama creștinilor. Cu toate că nu le spun să nu-și facă semnul crucii, nu le spun să nu meargă la biserică, masonii induc oamenilor ideea că a fi creștin și a crede în Dumnezeu, este un lucru învechit, pentru proști. Masonii promovează libertatea homosexualilor pentru ca oamenii să lupte cu acest fenomen și să nu aibă timă să vadă realitatea. Să nu aibă timp să analizeze cum masonii îi conduc și îi jefuiesc zilnic.Apropo, nu v-ați pus întrebarea de ce Maia Sandu nu este botezată și de ce nu este căsătorită? Ar fi trebuit să vă gândiți, doar va fi președintele votat de voi.

Sursa: Gura Lumii

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Rusofonii nu suportă Masoneria deoarece a barat drumul Moscovei spre Adriatica.
    Fără masoni România nu ar fi existat. Putine națiuni din întreaga lume a mai fost atât de mult ajutată de masonerie.