Analize și opinii

Komisarul Monica Macovei, o Ana Pauker a lui SOROS

240.000 de euro pe an pentru cabinet plus 300 euro/zi diurnă, indemnizaţie de 80.000 de euro pe an. Atât castigă Monica Macovei în fiecare an ca europarlamentar român.

Funny-photo-Monica-Macovei-Lustratie

Nu ştiu ce simţiţi voi în legătură cu Monica Macovei, dar, eu, unul, nu mai pot nici măcar să-i aud numele, darămite să-i văd faţa aia de cotoroanţă hâdă. Să mă scuze cei mai slabi de inimă, dar eu cred că imaginea harpiei perfecte este chiar MM. O creatură construită din otravă, emanând un puternic miros de pucioasă cu iz de vodcă rusească, căci ruseşti îi sunt şi apucăturile.

Eu cred că a cam venit momentul să scăpăm şi de această piază rea, duşman declarat al României, şi probabil, cel mai acid pion al lui Soros. Cea mai  bună slugă a sistemului izvorât din dotrina bolşevică pe care a slujit-o macoveasca fără să clipească.

Dar cine este ticăloasa Monica Luisa Macovei?

Cine se naşte din pisică, şoareci mănâncă. MLM este fiica unui securist izvorât din Giurgiu pe nume Vasile Gherghescu, cel care a condus echipa securiştilor la şantierul Casei Poporului, individ acuzat că a făcut poliţie politică şi a terorizat, ca un torţionar de frunte, pe cine  pus ochii. Pe Wikipedia vă uitaţi în zadar, numele de fată al Monicăi nu apare neam.

Procuroarea. Povestea asta o ştie toată lumea. Pe vreamea lui Ceaşcă, cu un dosar beton, plin de securache greţoşi, MLM intră în procuratură. Vă puteţi imagina ce însemna asta pe atunci. Un alt tip de propagare a terorii. Ce vreţi, a făcut şi ea ce a văzut în familie… După 89, mai precis după descinderea minerilor veniţi să lichideze Mişcarea din Piaţa Universităţii, procuroarea se ocupă de cazurile protestatarilor arestaţi atunci. Evident, femeia nu a văzut nici urmă de violenţă asupra acestora şi a mai făcut şi pierdute ceva dosare şi pagini, ca să fie bine. Tot atunci îi vine ideea magnifică cu apăratul drepturilor omului şi cam ce fel de putere ar putea căpăta urmând această nouă cale. Şi aşa devine harpia din procuror comunist, mare apărător al drepturilor celor mulţi şi prost reprezentaţi în instituţiile statului. Prosteala a mers, şi încă merge ca unsă. Căci, unii dintre noi refuză să vadă cum se îmbogăţesc apărătorii ăştia peste noapte, fac cariere politice şi ajung să scuipe în obrazul Ţării chiar din funcţia de europarlamentar. MLM, harpia de care scriu, este reprezentanta României la Bruxelles, dar care are un singur lucru pe agenda care i-a transmis-o SOROS: batjocoreşte România zi de zi, ceva tot o să rămână.

Se spune că, de-a lungul timpului, MLM ar fi încasat de la ONG-urile lui Soros milioane de euro. Dar, trebuie şi recunosc până şi eu, cu ea, Soros a avut nas. Practic şi-a cumărat o Ana Pauker pentru el. Şi genul ăsta de minţi criminale nu se găsesc  pe toate străzile.

Cât de băftos e SOROS de-a găsit de angajat o procuroare comunistă, fiică de torţionar securist, şi băutoare de vodcă la litru?

Harpia-komisar avea profilul complet al trădătorului de Ţară perfect: de la tat-su a moştenit ura faţă de compatrioţi, ură ulterior întărită de anii din Procuratura roşie.

Ca să nu mai spun că, aidoma cu toate trotinetele lui Soros, komisarul Macovei, cu toate că este de confesiune greco-catolică, militează pentru scoterea religiei din şcoli. Căci asta face parte din planul aceluiaşi Soros: vectorii creaţi de el (fie plătiţi, fie şcoliţi la aşa nivel încât să obţină de la ei o gratitudine veşnică, soră cu obedienţa) sunt musai intelectuali acoperiţi cu cât mai multe hârtii de vază, liberi în gândire, ca să nu zicem direct că sunt atei, şi neapărat dedicaţi binelui celorlalţi, niciodată preocupaţi de al lor. Vrăjeală veche, dar care, culmea, încă ţine în estul Europei.

Revenind, dintre toate slugile lui Soros, MLM este o Ana Pauker globalistă care, în numele unei dreptăţi universale, înfierează cu un talent maxim bolşevic Ţara care a făcut-o om, de parcă e scuturată de o menopauză mintală fără de sfârşit. E drept, colaboratorii komisarului sunt tot mai puţini, căci nimeni nu poate trăi numai cu ură, otravă şi minciună. Nici tat-su n-ar putea, aşa am văzut în cazurile Ficior şi Vişinescu, dară, ote nişte oameni care speră să se uite şi la ei Dumnezeu.

Bine că a decedat ca politician, altfel cine ştie ce vipere înaripate mai scotea komisarul din şcoala ei de putregaiuri antinaţionale.

Cu toate astea, nu înţeleg de ce Executivul sau parlamentul nu-i cer scocoteală pentru activitatea ei la Bruxelles. Oare ea nu trebuie să dea socotelă nimănui în afară de Soros? Dă-l încolo de komisar sorosist, chiar face ce vrea ea cu România şi cu noi toţi?

Şi am şi o idee, dacă facem o petiţie şi o semnează un milion de români, scăpăm de fierea ei, odată pentru totdeauna? Măcar o scoatem din Bruxelles!

Că nimeni nu cred că o mai vrea acolo în afară de ONG-urile lui Soros şi sclavii lui internaţionalişti neobolşevici.

Că de plecat singură, asta nu pleacă nici dacă o pun aia să-şi mănânce fotoliul ei de europarlamentar vândut.

Autor: Ninel PEIA

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu