Analize și opinii

Iulian Capsali: Soros are migrene la Budapesta

Au ieşit afară şi tefelistii unguri acum, când Orban încearcă să îndiguiască această fabrică ideologică numită Central European University, absolvită inclusiv de ideologii LGBT din România.

AB8B3DCF-DBEA-49B6-BC6E-0F8A0168977C_cx0_cy2_cw0_w1023_r1_s

Universitatea lui Soros de la Budapesta (înfiinţată de filantrop şi în care a investit aproape un miliard de dolari), s-a remarcat prin faptul că l-a avut în consiliul de conducere pe Sorin Antohi, dovedit turnător la Securitate, care – culmea imposturii – a distrus multe cariere întrucât a condus doctorate FĂRĂ să fi avut vreodată acest titlu academic. Antohi era chiar şeful catedrei de Istorie a Universităţii.

Din board (consiliu) mai face parte şi fosta procuroare comunistă Monica Macovei, al cărei merit academic este absolut remarcabil: este membră de onoare a asociaţiei Accept (pepinieră a homosexualilor din România) şi a dat legi care au făcut posibile recuperarea vechilor domenii ale grofilor maghiari din Transilvania sau a clădirilor care au fost preluate de Statul Român după Marea Unire, fiind plătite la acea vreme despăgubirile necesare.

Macovei este una dintre mămicile tefelismului românesc, moşit de Băsescu.

Revenind la Bibicu, fiind membru al GDS şi fondator al Societăţii Deschise Soros, scandalul care ar fi trebuit să fie devastator şi să susţină prima pagină a oficinelor deontologilor din ţară, a fost înăbuşit de gaşcă. Adică dl Pleşu sau dl. Liiceanu nu au scris în ziarele occidentale, condamnând impostura (ca în cazul plagiatului făcut de Ponta), ci au ciripit cu ochii în altă parte.

PS: Fiţi atenţi la imagine. Nu-i aşa că #rezist?

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu