Analize și opinii

Iulian Capsali: Insurecție, bombe și lacrimi

Secretul lui Polichinelle: Codruţa Kovesi şi-a plagiat teza de doctorat. O ştie TOATĂ LUMEA. Însă ce se întâmplă este o întreagă harababură înainte de alegeri care arată un război intern între servicii, probabil că unii încercând să iasă de sub tutela Hegemonului, care prin DNA ţine în mână politica României. Asta pe fondul unei posibile schimbări de paradigmă la Washington – în mod normal, Trump nu are cum să piardă alegerile, cu toată opoziţia establishment-ului corporatocrat şi a stângii sexomarxiste. Asta numai dacă nu va fi o lovitură de stat, aşa cum ameninţa voalat astăzi un vector mediatic important al CIA, analistul militar George Friedman.

politica-in-romania

Ne aşteaptă lovituri sângeroase până la alegeri, care vor bulversa temele. Votul va fi pentru apărarea articolului 1 din Constituţie: “România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”. Sigur că toţi marii jucători politici vor ţipa că asta fac “de o viaţă”. Nu-i mai crede nimeni.

Un lucru este sigur: nu se mai poate merge aşa mai departe. România este în implozie, sufocată economic de corporații (sprijinite de organele de control fiscal) şi sub asaltul permanent al Poliţiei Politice desăvârșită sub Băsescu, dar căreia i-au căzut chiar el și apropiații lui victime.

“– Liberalul Ludovic Orban, unul dintre ultimii mohicani ai liberalismului din PNL, iese la rampă cu acuzații grave la adresa guvernului, a DNA, DIICOT și ANAF, susținînd că acestea au misiunea să lichideze capitalul românesc în favoarea celui străin.
(…)

– Același Sebastian Ghiță merge azi la Parchetul General și se autodenunță că a fost complice, alături de persoane cu funcții în stat, la falsificarea, în 2012, a unui document oficial care releva că Laura Kovesi a plagiat în teza de doctorat, astfel că șefa DNA a fost albită, cu știrea ei.

– Traian Băsescu intervine prin telefon la RTV și confirmă informațiile lui Ghiță, susținînd că șefa DNA a fost sprijinită și de Coldea.

– Mai mult, el o acuză pe Kovesi că, în cursul acestui an, a amenințat un demnitar din guvern, prin telefonul operativ, că îl va aresta dacă relansează ancheta privind plagiatul ei.”

 Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali