Analize și opinii

IOHANNIS VREA PUTEREA ABSOLUTĂ ÎN ROMÂNIA

Scoaterea tinerilor… in strada de catre Iohannis a fost facuta nu pentru OUG 13/2017 si pentru proiectul GRATIERII ci pentru ca guvernul PSD+ALDE a pus multinationalele la plata impozitului pe profit sau pe cifra de afaceri.

ioh

Sa ne aducem aminte ca Ciolos le-a dat peste 140 milioane de euro multinationalelor in detrimentul firmelor autohtone si acum, Multinationalele, se vad in postura de a nu-si mai putea scoate profiturile in paradisurile fiscale fara sa plateasca impozite pe ele, in plus trebuie sa plateasca si salarii mai mari si asta nu le convine… si nici celor care isi primeau comisioanele de la ele ca sa inchida ochii la ilegalitatile comise…

Doar asa si-au primit decoratiile Iohannis si Kovesi…

Pacat ca aia din strada nu au avut curiozitatea sa citeasca OUG 13/2017 si proiectul GRATIERII si sa le coroboreze cu deciziile CCR si cerintele CEDO!

Iohannis stie toate acestea. Stie si ca aceste acte legislative ale guvernului Grindeanu sunt perfect legale si constitutionale dar, el, are un alt motiv pentru a mentine starea conflictuala din strada, pe langa presiunile care le fac multinationalele asupra lui si asupra lui Kovesi (ceilalti din PG, CSM, ICCJ, etc.sunt slugile acestora):

IOHANNIS VREA PUTEREA ABSOLUTA IN ROMANIA.

De ce? Simplu. Daca PSD+ALDE reusesc sa elimine ambiguitatile din legislatia penala, atunci dosarele lui penale vor trebui anchetate, nevasta-sa va fi anchetata pentru FALS si UZ DE FALS in FORMA CONTINUATA si el va fi facut complice si vor infunda puscaria pentru multi ani. Sa nu uitam ca famiglia Iohannis datoreaza peste 400 000 de euro statului roman, pe care nu le-a platit nici pana acum, folosindu-se de functia pe care o are. Neachitarea acestei sume constituie abuz de putere si, cum OUG 13/2017 stipuleaza ca la sume mai mari de 200 000 de euro esti penal, e mare bai pentru Iohannis. Inainte legea nu dadea aceste limite si era la latitudinea procurorilor si judecatorilor sa spuna daca e fapta penala sau contraventionala.

In ceea ce o priveste pe Kovesi, aceasta va trebui sa scoata la vedere dosarele ascunse ale fratelui si cumnatei ei si va trebui sa le dea in ancheta. Astfel ca nu va mai putea sa le tina ascunse pana la prescrierea faptelor.

Procurorul general, Lazar, inainte de a fi numit in functie, avea dosar penal la DNA. Astfel ca si acesta se afla in postura ca dosarul sa fie pus, din nou, in ancheta.

Sefa CSM se afla in aceeasi situatie, avand dosar penal (momentan inchis de DNA dar care poate fi deschis oricand daca nu se supune trinomului Iohannis-Kovesi-SRI) privind insusirea ilegala a unei locuinte…

De acum incolo trageti voi concluziile.

Autor: Valter Cojman

Sursa: Valter Cojman

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Dulapului Slugannis trebuie urgent sa ii facem cunostinta cu Doamna cu Coasa!
    Asta, daca vrem ca Romania sa mai existe pe harta Lumii, ca stat unitar si indivizibil!

  • Trist dar adevarat! Paradisul fiscal in terenul lor, paradisul penal in terenul nostru, prevazut cu fileu decorat cu santaj, catuse, dosare, puscarie, in conformitate cu regulamentul campionatului global, geopolitic, strategic, motiv pt care, ultrasii se simt in mediul lor, ca la mama acasa. Daca nu va suparati, ati putea sa coborati din sfera ambitiilor, orgoliilor, sa reveniti cu picioarele pe pamant, sa va adunati mintile, si sa guvernati?!!! Cu rele si cu bune, puncte forte, slabe, oportunitati si amenintari, avem cel mai potrivit program de guvernare din ultimii 27 de ani. La fel de adevarat, poporul nu este pregatit sa perceapa, inca, actul de clementa in integralitate, componenta: iertare si mila, alias amnistie si gratiere. Cineva, totusi, trebuie sa instaureze pacea! Cel intelept!