Analize și opinii

INTERCEPTARE ZDROBITOARE DESPRE PROCURORUL LUI PONTA

Deputatul Sebastian Ghita scoate o proba uluitoare despre procurorul DNA Mircea Negulescu: „Baga-mi-as…in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta… – Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi… – Da. Ba… – Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!” (Audio)

procuror_dna_mircea_negulescu_400x_74260300

Deputatul Sebastian Ghita a scos pe piata o inregistare audio care, daca este adevarată, ar trebui sa duca la destituirea de urgenta a procurorului DNA Mircea Negulescu, cel care instrumenteaza dosarele Ponta-Blair, al lui Sebastian Ghita, dar si al lui Vasile Blaga. Stenograma unei interceptari audio despre care deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control SRI, sustine ca este o discutie dintre procurorul Mircea Negulescu si un coleg al sau, a fost data publicitatii de postul de televiziune Romania TV.

O publicam integral, invitand autoritatile in drept sa reactioneze. Este adevarat sau nu? Daca e adevarat, consideram ca se impune excluderea din magistratura a procurorului DNA Mircea Negulescu, intrucat unui magistrat nu ii este permis sa aiba un asemenea limbaj despre persoanele pe care le ancheteaza.

Iata inregistrarea audio si stenograma discutiei:

Procuror Mircea Negulescu: Baga-mi-as… in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta. Eu spun asa… Eu i-o spun in fata pana la urma: ‘ba, esti o zdreanta! Du-te… de aici de panarama!’

Coleg DNA: Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi…

Procuror Mircea Negulescu: Da. Ba, ma jur ca ii spun in fata ca n-am ce sa…ce sa imi faca sa-mi… Pai toate n-au plecat, frate, de la mine?

Coleg DNA: Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!

Procuror Mircea Negulescu: Lasa-ma, manca-ti-as gura, ca-s periculos rau de tot, ma jur ca-s foarte periculos. Dar daca, ba, daca nu ma cunosti du-te…, nu te baga cu mine, manca-ti-as gura, ca ma ia capul! Asta nu suport!”.

Sursa: Lumea Justitiei

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Prin lume s-a dat startul la eliberarea civilizatiei umane de sub jugul ocult, globalist, mafiot, psihopat, malefic, care ne-a patruns pana la maduva oaselor si ne-a invadat intreaga fiinta. Domn’ procuror in speta nu face exceptie, afisand o tulburare extrema de comportament, dereglare mintala, de personalitate, impulsivitate, irascibilitate. Carismatic, narcisist, recurge la orice metode pt. a-si duce la indeplinire PLANUL, respectiv intemnitarea partilor implicate in dosare grele cu element STRAIN, componenta deconspirata prin grija serviciilor noastre inteligente, de buna si dreapta credinta, sub amenintari, din respect fata de aflarea adevarului, unii dintre acestia primind eticheta de vagabonzi, zdrente, vezi Ghita si echipa de la care am aflat si noi poporul in al 12 lea ceas cum am fost subjugati, subminati ec., desfiintati identitar. “Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata” spune-o vb. din batrani, “Adevarul ne va elibera”-se mentioneaza in invatatura sacra, iar semenii nostri care-si intorc fata catre adevar, neam si tara, isi primesc in fata lui Dumnezeu, iertarea, reabilitarea, binecuvantarea, demnitatea, onoarea.
    In speta se recomanda evaluarea urg. a starii de sanatate, terapie de specialitate, masuri disciplinare, predarea dosarelor unei echipe de procurori care sa solutioneze cu discernamant cauzele, tinand cont, cu precadere de circumstantele agravante, atenuante in context geopolitic, strategic, capcana intinsa de pactul perfectat cu diavolul, acord care se impune a fi anulat, spre binele si beneficiul tuturor.

  • Baga-mi-as p*** in ma-sa de Sistem securisto-capitalist de tip mafiot! Puscaria va mananca procurorilor mafioti subordonati intereselor N.A.T.O.-E.U. care sunteti voi zdrentze penale!