Analize și opinii

Fostul șef ANAF: Disonanțe tehnocrate sau despre infailibila mutilare sufletească a șarlatanului cioloșian

Votantul tehnocrato-oengist, noua fiara sociala nascuta din stangismul progresist hranit de mediocritate si frustrare, nu poate intelege de ce perseverez in a demonta cacealmaua tehnocrata. Acum, cand a vazut ca nu am candidat pe listele niciunui partid, este debusolat si animat de o ura paroxistica pentru ca nu intelege de ce i-as atinge icoanele chiar si cu o vorba.

mind-control

Injuraturile lui, pe care nu mai prididesc sa le sterg, sunt de-o asemenea monstruozitate, incat vestitul #spersacrapi imi pare astazi un banal si delicat protest adolescentin.

Parintii acestui mic monstru, capabil sa sugrume cu satisfactie orice critic al marionetelor din executiv, in numele eliberarii de sub o guvernare pe care progenitura a copiat-o chiar el in viata lui de zi cu zi, sunt ONG-urile implicate in viata socio-politica autohtona si scoala de functionari de la Bruxelles. Ambii parinti sunt platiti cu zeci si sute de mii de euro din bani publici.

Votantul tehnocrato-oengist este totodata copilul teribil al noii ordini mondiale importata in Romania. I-am simtit ura pe aceasta pagina de FB. O ura sincera, reala si aproape palpabila indreptata catre oricine nu este de partea idolilor.

Cu ochii injectati de ura mascata sub sloganuri anti-establishment, acest nou cetatean se hraneste cu ura si ipocrizie, poluand spatiul public, excitat ca unii ca el au ajuns la butoane.

Sa inlocuiesti coruptii cu gulerele albe protejate de impasibila mediocritate tehnocrato-oengista este visul sarlatanului ciolosian!

P.S. Culmea ipocriziei este ca in timp ce eu sunt membru PNL din 1996 (adica de 20 de ani!) idolul sarlatanilor se agata de scena si afisele liberalilor pentru a ramane la putere. Iar Propaganda m-a vopsit in “omul” lui Ponta. In aceasta calitate era musai sa am si un dosar penal fabricat. Toate aceste minciuni se vor sfarsi mult mai repede decât va asteptati!

Autor: Gelu Ștefan Diaconu

Sursa: Gelu Ștefan Diaconu

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu