Analize și opinii

Florin Chilian, acum un an pe blogul său: “Serviciile secrete știau cu exactitate data la care guvernul Ponta va cădea, înainte cu o lună de tragedia de la Colectiv!”

Ponta‬ are dreptate. Cineva a vrut si a “aranjat” ca tragedia de la Colectiv‬ sa se petreaca. Poate ca nu vroiau sa fie atat de multe victime. Poate ca “experimentul” le-a scapat de sub control, dar acolo la Colectiv a fost o mana criminala iar serviciile secrete stiau asta inainte de drama cu cel putin o luna.

08

“Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – Victor Ponta 22 decembrie 2015

Mai multi oameni din serviciile secrete mi-au confirmat asta in cele cateva saptamani care au trecut. Intr-una dintre ocazii nici macar nu era o discutie privata. Eram mai multi oameni acolo si toti am avut o reatie de groaza.

Stiu ca nu sunt singurul care stia asta de la oameni din servicii si nu prea inteleg de ce au facut-o. Stiu ca unii dintre ei, aia mai prosti incearca sa se foloseasca de oamenii mai cunoscuti pentru a strecura soparle, vestitele zvonuri… Trompete se numesc bietii cretini care se lasa manipulati si fac asta. Probabil ca m-au crezut o trompeta si na…este dreptul lor doar stiu cat de mult ii detest pe toti acesti “ofiteri” lipsiti de onoare si morala. Sau poate au incercat sa lase informatia sa transpire tocmai pentru ca isi doresc cumva iertarea si “intelegere” pentru toate nenorocirile facute de ei in 26 de ani. Poate ca este mana Rusilor, cine stie?… Cert este ca lucrurile puse cap la cap arata extrem de rau. Doar un exercitiu de logica elementara.

Dar daca la Colectiv este mana serviciilor noastre secrete si a celor a marelui licurici, iar toate astea raman asa nepedepsite il sun pe Putin si cer cetatenia rusa! Direct la ambasada merg.

Eu il cunosc altfel pe Ponta. L-am sunat o data pentru a-l ruga sa ma ajute cu o problema legata de un orfelinat. Raspunsul lui instantaneu a fost: Da Florin, te ajut. Desi in perioada respectiva era extrem de prins cu un congres al partidului, intre zeci de invitati din strainatate si din tara, a reusit sa-si faca timp 5 minute pentru mine si ne-am intalnit pe un hol al hotelului Mariott din Bucuresti.

Si pe Crin Antonescu il cunosc altfel. Ponta intelesese in 5 minute care erau nevoile orfelinatului si a fost 100% pentru a ajuta. Cu Crin Antonescu a fost altfel. Un an intreg am incercat sa ma intalnesc cu el…. N-am reusit. In cele din urma i-am trimis documentatia pe email dar proiectul care tinea acum numai de ministerele PNL a inghetat acolo, pe holurile ministerelor detinute de PNL… Presupun ca intrucat nu era rost de nici o spaga nu era de interes pentru PNL. La cateva luni cucoanele din minister la care se blocase si proiectul meu legat de orfelinat, au fost arestate pentru ca luasera mita…

Va spun toate astea nu pentru a cautiona vre-o eventuala decizie sau fapta de coruptie de care poate fi acuzat Ponta ci pentru ca, macar putin de tot, stiu cum judeca.

Cunosc multi politicieni. Pe si mai multi dintre ei ii detest sincer si nici unul dintre ei nu poate spune vreodata ca i-am cerut sprijinul sau ajutorul pentru mine personal, niciodata. Prea putini se gandesc altundeva decat la propriul buzunar.

Am stat si am urmarit cu furie si neputinta desfasurarea evenimentelor legate de Clubul Colectiv

Am vazut tragedia de la Colectiv de la televizor si am incercat sa ajut atat cat am putut si cu ce am putut de la trimiterea stirilor de la cei care fusesera martori acolo catre redactiile de stiri ale televiziunilor, pana la mesaje personale intre cei care nu se puteau regasi in acel vacarm si la reluarea apelurilor de a ajuta catre cei ce puteau acorda acel ajutor.

N-am inteles multe lucruri atunci in noptea aceea.

Nu era sange pentru transfuzii in spitale. Apeluri disperate pentru a merge la centrele de donare si imediat apare Banicioiu care zice ca au sange… Nu-s medic dar am carnet de donator de sange de cativa ani si niciodata, dar niciodata nu am auzit pe cineva de la centru de donare sa se planga de faptul ca este prea mult sange. Niciodata!

Apare Ministrul Gabriel Oprea si – atentie pentru ca este extrem de important! – Ministru de Interne Gabriel Oprea declara COD ROSU!

Acest Cod rosu la o institutie militarizata cum este Ministerul de interne inseamna ca trebuiau sa se ia obligatoriu cateva masuri speciale cu ar fi interventia imediata a unitatilor special antrenate in razboiul chimic ale SRI, izolarea zonei si decontaminarea celor ajunsi acolo de la primul ranit la medic, infirmiere, locatarii din zona si pana la ultimul sofer de pe masinile de interventie ale pompierilor dar nu numai atat. Inca multe alte masuri trebuiau sa intre in viguare automat la instituirea acelui “Cod Rosu”

Stupoare insa: Apare medicul Raed Arafat si schimba ordinul ministrului, seful lui direct din “Cod Rosu” in “Planu Rosu”. Acest “Plan Rosu” al IGSU insemna cu totul si cu totul altceva decat Cod Rosu si nici acest plan rosu nu a fost executat de catre Arafat.

Insubordonare?! Refuzul de a executa un ordin direct sau altceva, un altceva unde trebuiau sa fie neaparat foarte multe victime?! – Am sa revin cu detalii despre Codul Rosu *

“Era momentul în care trebuia să demisionez. Din multe motive, dar unul singur pe care îl pot rezuma într-o frază care nu a fost rostită de mine, ci de altcineva. A spus aşa: “A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”. Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – Victor Ponta.

Serviciile secrete stiau cu exactitate data la care Guvernul Ponta va cadea inainte cu o luna de tragedia de la Colectiv!

Iar acum sa o iau de la capat:

– Incendiul de la Colectiv – Am vorbit cu multi, cu foarte multi oameni care se ocupa de efectele pirotehnice la concerte. Nu a fost nici macar unul singur care sa-mi spuna ca acel burete a luat foc de la artificii. De teama unei tragedii au experimentat ei la firmele lor si nu. Raspunsul a fost mereu negativ.

– Exista marturii care spun ca acel burete s-a aprins de la flacara pornita din dreptul uneia dintre artificii. “Ultima scanteie, lunga de sase-sapte centimetri, se infige in buretele acustic montat pe unul din stalpii”. E lesne de aranjat o artifica de tort asa cum spun toate marturiile ca au fost pentru a da foc, asta daca nu este doar iluzia unei flacari de 6/7 cm ce pleaca dintr-o artifica…

– 400 de metrii patrati de plafon au ars uluitor de repede, in cativa pasi…3, 4 pasi… 12 secunde!

– Stiu sigur ca unele dintre acele mesaje sms – macar doua dintre ele – prin care oameni din interiorul clubului erau anuntati sa plece imediat pentru ca urmeaza sa se petreaca o nenorocire, acele sms-uri sunt reale!

Prietenii patronilor din Colectiv au fost avertizati sa plece cu 10 minute inainte de tragedie.

 In recenziile Clubului Colectiv, un anume Vali F. parea sa prevada cu o saptamana inainte ca in club avea sa aiba loc o tragedie: “Naspa, explodeaza!”…

media_144632137825938900

– Conversatiea intre Andrei Mantog – ziarist – si cineva din guvern de pe 29 octombrie 2015, cu o zi inaite de tragedie.

“- Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.
– Ă?!
– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!…
Am râs.
Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni.”

Mama unui copil ranit in incendiu
“Copilul meu a fost acolo,chiar langa stalp..si ,multumesc lui Dumnezeu,a scapat teafar..Si el sustine acelasi lucru.
– Dacian Ciolos fusese anuntat prim ministru al Romaniei pe un site european cu o saptamana inainte de investitura.
href=”http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-20-decembrie-2015/”>– Călin Popescu Tăriceanu 5 noiembrie 2015: “Consultările de la Cotroceni au fost formale. Klaus Iohannis avea deja soluția cu Guvernul Dacian Cioloș”
Ion Cristoiu: Sentimentul dumneavoastră – întrebare precisă – a fost că dl Klaus Iohannis a venit deja cu soluţia guvernului tehnocrat şi era o piesă de teatru sau…
Călin Popescu-Tăriceanu:
Nu, nu mă întrebaţi mai departe. Da.
Ion Cristoiu:
Şi atunci de ce nu au fost consultări? Staţi un pic, că e o ştire, pentru un analist politic, e o ştire.
Călin Popescu-Tăriceanu:
Staţi puţin. Pentru că aşa scrie la Constituţie.
Realizator:
A organizat dezbaterile ca pură formalitate, da? Pentru a îndeplini procedurile constituţionale.
Călin Popescu-Tăriceanu:
Eu aşa am avut sentimentul. A fost foarte… Consultările s-au desfăşurat foarte civilizat.
Ion Cristoiu:
Nu părea deloc tulburat de prăbuşirea guvernului? Că aşa mi-a lăsat impresia. Adică la un moment dat s-a trezit fără guvern şi a zis: aoleo, ce mă fac? Dumneavoastră spuneţi că ştia de la început ce o să facă.
Călin Popescu-Tăriceanu:
Acesta e sentimentul pe care îl am. Am fost chemaţi la convorbiri, noi ne-am dus la consultări, ne-am dus, ne-am spus punctul de vedere. Cred că era obligaţia noastră să o facem, chiar dacă poate aveam această impresie de care v-am spus, că este mai degrabă formală consultarea. Şi sigur că cred că a profitat preşedintele, fără doar şi poate, de situaţia creată, neexistând o majoritate, cum ar fi trebuit să se întâmple, adică, între runda întâi de consultări… Numai o clipă. Între runda întâi de consultări şi runda a doua, în mod normal, partidele ar fi trebuit să se întâlnească între ele.
– “Preşedintele Klaus Iohannis a ştiut numele noului premier înainte ca Ponta sa îşi dea demisia. Sunt convins ca Dacian Cioloş ştia demult ca va fi premier. Se aştepta doar momentul potrivit. Eu cred ca Dragnea a avut o înţelegere să scape de Ponta. Dacă nu era Colectivul, era altceva” Traian  Băsescu – 15 noiembrie 2015
– De ce ancheta legata de tragedia din Clubul Colectiv este doar la nivelul organelor de anchetă obișnuite cu faptele „de drept comun”?! Prin lege altcineva trebuie sa se ocupe de acesta ancheta!
“Ancheta ar fi trebuit preluata de catre o echipa formata din: un procuror-specialist din cadrul Serviciului de Combatere a Infractiunilor de Terorism din cadrul DIICOT, un procuror-specialist din cadrul Serviciului de Combatere a Traficului de Droguri, Precursori si Culturi, din cadrul Diicot, si un procuror-specialist din cadrul Biroului de Combatere a Spalarii Banilor, din DIICOT! De asemenea, intregul perimetru trebuie inchis si probele trebuie sa fie culese de catre Serviciul Anti-Tero al Serviciului Roman de Informatii, singurul care detine aparatura specifica pentru depistarea probelor de cianuri! Absolut toti specialistii militari in arme si munitii neconventionale si in bio-terorism din Romania indica in mod clar si fara echivoc ca avem de-a face cu o arma chimica asa cum e ea definita de Conventia de la Geneva!
Cand colo… procurori ca ancheteaza furturi de mopede si dupa ce politia gaseste hotii ei, procurorii inchid dosarul pentru ca autor necunoscut… Stati linistiti ca nu exagerez cu nimic. Astazi am primit instiintarea de la procurori cum ca nu mi-au gasit mopedul… Dela l-am facut cadou de cativa ani.
– “A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”. Klaus Iohannis 1 noiembrie 2015
Puneti voi lucrurile cap la cap si atunci sa vedem ce rezulta. Daca pun la socoteala si faptul ca suntem prima tara la granita estica a NATO si ca de cateva zile tocmai a fost facut operational marele scut al razboinicilor astora de 2 lei de la Deveselu atunci stiu clar ca trebuia un reset…
“Daca ma mai gandesc ca Ponta, cum o fi el sau nu, cu scurt timp înainte a anuntat cá nu mai vrea sá continue cu împrumuturile de la IMF (FMI).  Romania nu avea nevoie de ei, datoria externa a RO este mult mai mica chiar si decât cea a Olandei deci este absurd sá accepti sá-ti dicteze altii si totusi asta are “Guvernul lui” fix cu oamenii de la Bruxelles…
Adevaratul motivul pt care vor sa schimbe șefii din justiție este acela ca vor sa controleze dosarele penale de după incendiu. Si asta deoarece expertizele vor arată clar ca buretele nu arde așa. Înțeleg ca la expertiza făcută de pompierii de la Petroșani, buretele nu a ars. Au reconstituit sala, au acoperit o cu burete, fix ca la colectiv si nimic, nimic…
Sangele copiilor morti in Colectiv va fii vesnic pe mainile acestui ins Iohannis.

“Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – Victor Ponta 22 decembrie 2015

Si acum, de ce v-am spus ca ii cunosc altfel pe oamenii care au guvernat acesti ultimi 3-4 ani.

Victor Ponta a luat cateva decizii ciudate si inca si mai stranii au fost deciziile lui neluate dupa pierderea alegerilor prezidentiale dar si mai inainte inca de cand avea o majoritate zdrobitoare in parlament.

M-am intalnit cu sotia lui Ponta, cu Daciana, la cateva zile dupa prezidentiale la o petrecere de copii. Toate mamicutele higlife-ului bucurestean erau acolo alaturi de copiii lor dar nici una nu vorbea cu Daciana. De la stiriste de top la neveste de profesie cu plozii aferenti functiei sau banilor sotului pana la doar proaste ca sa nu zic lejere si la mintea usuratica.

Nu ca nu vorbea nici una cu Daciana, nici macar una, dar toate se fereau sa aiba intre ele si Daciana o distanta mai mica de 4 metri… Neamuri proaste mi-am zis si am mers alaturi de cea care nu mai putea respira pana mai ieri de atatea dovezi de netarmurita prietenie din partea celor care acum o ocoleau ca pe o ciumata.

Am ras evident amandoi de fatarnicia “prietenelor” ei de pana de curand si am palavragit o vreme sub privirile uluite si dezaprobatoare in ce ma priveste ale scarbavnicei asistente. La un moment dat i-am spus Dacianei ca stiu exact cum a fost ales Presedintele Poloniei cu doar cateva luni inainte. Cazul Romania era doar o copie proasta la indigo. Identic pana la virgula a fost scenariul. De la Revolutia Diasporei la mania tinerilor de pe facebook. De la rasturnarea legilor care guverneaza statistica, pana la credinta oarba a unui singur om ca va castiga. La noi nici macar Blaga nu credea in sansele lui Iohannis.

Poate ca despre asta am sa scriu dupa ce imi amintesc de Virgil Magureanu, omul care ne-a “ales” cu adevarat ultimii 3 presedinti “votati democratic”. Asta daca nu am iar vre-un accident cu explozie stanga fata, daca nu mai bat vre-o fata la televizor a carei mama nu era decat judecatoare sefa de tribunal, daca nu imi mai gasesc doctorii profesori doctori de pe la Cluj o alcolemie cu valori teoretice incompatibile cu viata pentru a putea fi condamnat pentru conducere sub influenta bauturii… Ehe.. multe se pot inca intampla. I-am aratat documentul cu alcolemia unui prieten si i-am spus ca acel profesor doctor este ingrozitor de prost si mega alcolic daca a scapat chiar toata sticla de whiskey in eprubeta mea cu sange. I-a spus doctorului profesor doctor prietenul meu ce am spus despre el si imbecilul s-a scuzat asa: Eee… parca domnul Chilian nu stie cum se face si cum merg treburile pe la noi… Dar sa revin ca am avut dosar penal pana si pentru trafic de carne vie… Imbecili servanti fara urma de creier in cap, si mascatii radeau de ei…

Doar nu va asteptati ca acest material sa fie preluat de presa main stream din Romania nu? Baietii au si ei proprietetile si ordinele lor. Pe de lata parte daca accident nu e, dosar penal nu e cu un cancer mic suntem cu totii datori nu?! Tot este la moda cancerul instaurat ca politica de stat inca din  31 decembrie 2009, România fiind prima tara din lume in care Codex Alimentarius a intrat in vigoare.

Vorbeam cu Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta si intelegeam ca stie. Era o tristete muta in ochii ei.

Stiam ca ea stie ca nu gresesc cu nimic si mai stiam ca si Victor stie de ce a pierdut alegerile dar mai ales stiam de ce Victor Ponta, premierul Romaniei cu o majoritate confortabila in Parlament nu a facut mai nimic pentru a schimba papusile papusarului.

Cheita care-l intoarce pe Ponta este un film, este de fapt un dosar gata facut, tinut intr-un sertar. Dosarul fusese facut de SRI-ul din Targu Jiu intr-un hotel de acolo in care am stat si eu. Ii bagasera baietii in camera o pustoaica de 18 ani fara doua luni. Asta era cheia lui Ponta. Mai corect est este spun ca asta este cheia despre care stiam eu. Nu era neaparat penala dar la nivel de imagine ar fi fost devastatoare.

Crin Antonescu… Cheia – dosar penal pentru actele semnate cand era ministrul tineretului si sportului pentru instrainarea unei parti imense din Parcul Harastrau. Sau voi ati crezut fie si numai pentru o secunda ca crin isi va sacrifica somnul de frumusete de dragul unui amarat de crez sau de neam. Cum si de ce credeti voi ca a executat ordinele si a parasite pozitia de Presedinte al Romaniei in care era de facto in alianta, l-a adus pe asta de ia case cu acte false si a facut varza cu carne PNL-ul, pentru ca mai apoi sa se ceara afara?!

Iohannis… L-am cunoscut altfel si pe asta. Am stat facand anticamera la biroul lui de primar ca la un cabinet de boli venerice pentru ca el isi anuntase intentia de a ajuta cumva evenimentul la care urma sa particip. Un concert caritabil in Sibiu pentru copiii nevoiasi din oras. A venit, a trecut pe langa mine de vre-o doua ori privindu-ma cu fata de zombie. Dupa 30 de minute de asteptare l-am injurat pe dobitoc si am plecat. Aveam treaba.

Cheita lui Iohannis: Vanzarea sasilor de dupa revolutie. Banii aia nu apar nicaieri. Vanzarea copiilor si actele false cu care si-a facut averea.

Voi, in locul astuia cu sindromul Asperger – tulpina vulgara, ce-ati fi ales?! Sa faceti puscarie sau sa fiti Presedintele Romaniei?!

Piedone… Vecinu’ – Da si pe el il cunosc altfel. A pus niste proprietari de multe case sa respecte legea si sa-si repare acoperisurile. Tigle groase si grele de mortarul prins de ele, de cateva kilograme, facute in urma cu 80 de ani cadeau zilnic intr-o curte plina cu copii, peste masini si oameni. Cred ca intre timp vecinii nu ma mai injura pentru ca si-au reparat acoperisurile. Doar ma rugasem de pomana de ei vreme de 10 ani. Bine ca nu a murit nici unul dintre copii care vajaie prin curte ba cu bicicletele, ba cu jocurile lor de copii.

Piedone… Ziaristii au umplut televiziunile, ziarele si facebookul cu o informatie vadit falsa si cu crearea intentionata a unei confuzii, pentru a-si atinge scopul: acela de a oferi un Acar Paun si de a-l elimina pe Piedone. Au mintit ca Piedone a dat un aviz. Au ascuns faptul ca in cazul clubului acela nenorocit, era vorba despre doua avize. Unul dat de primarie si care era perfect legal, si unul pe care patronii clubului trebuiau sa il ceara de la Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti, si nu l-au cerut.

Punctual, lucrurile stau asa: Primaria de Sector nu avea decat rolul de a da aviz de functionare pentru organizare de manifestari. Daca asta nu este asa atunci Iohannis trebuie sa fie arestat imediat. Nici una din institutiile pe care le-a patronat ca primar al sibiului atatia zeci de ani NU are autorizatie de la ISU! Nici macar Primaria Sibiu!

Cristian Popescu Piedone,  a dat aviz de functionare pentru organizare de manifestari.in baza legii, asta a facut! Patronii si organizatorii concertului erau obligati – prin prevederile legii 126/1995, completata prin HG 536/2002 – stiind ca vor folosi materiale pirotehnice – sa se duca la DGPMB ( la Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase), sa declare ca vor sa se joace de-a razboiul (e o metafora!), adica vor folosi in cadrul manifestarilor “culturale” materiale pirotehnice, si sa ceara avizul DGPMB pentru organizare de ACTIVITATI PIROTEHNICE! Nimeni nu a facut asta

Pentru cine inca nu a inteles, recapitulez:
pentru organizare de activitati pirotehnice NU primaria da autorizatii, drept pentru care nici nu i-a cerut nimeni asa- ceva si nici n-a dat Primaria ceea ce nu este in puterea ei legala sa dea!

In mintea mea Pedone se face vinovat doar de lipsa de reactie si de cuvinte nepotrivite rostite in zilele pline de emotie ce au urmat tragediei. Poate ca si pentru ca nu si-a dat imediat demisia din functia de primar se face vinovat dar nu de altceva. Voi puteti crede si spune tot ce vreti dar pentru acestea nu se face puscarie.

Sa nu credeti ca-i iau apararea lui Piedone dezinteresat. NU!

Am un interes, fireste iar interesul meu este nu sa gasesc vinovati inventati ci sa fie pedepsiti adevaratii vinovati pentru ca o asa tragedie sa nu se mai poata repeta vreodata.

Piedone… o fi avut si el cheita lui, ce-a legata de permisul de conducere – eu alta nu cunosc – sau poate ca pur si simplu era mult prea popular si devenea sigur castigator al Primariei Generale a Bucurestiului odata cu plecarea lui Sorin Oprescu.

Pai daca nu-l eliminau pe Piedone atunci Busoi asta de apare ca nevasta lui Iohannis la bratul lui anuntandu-si candidatura la Primaria Bucuresti, Busoi zic, eraevident ca s-a nascut degeaba. Guvernul lui! Primaria lui! Toate ale lui sa fie sa-si implineasca visul de a fi cel mai bogat om din cimitir. Atunci si acolo nu vor mai conta actele false folosite pentru a ajunge la asta.

Si da, Ponta a pierdut alegerile in fata serviciilor secrete si a plecat fara sa faca galagie desi stia adevarul. Eu unul cred ca nu a vrut sa arunce tara in haos asa cum si de la guvern a plecat fara sa spuna nici un cuvant pana astazi.

Cine stie, poate se schima vantul, altfel nu-mi explic. Ponta chiar a avut grija sa nu arunce Romania in neant protejandu-se pe sine.

Restul il cunoasteti deja dar nu stiu cati ati inteles ce ati vazut. Parlamentul in proportie de minim 40% este compus din membrii activi ai serviciilor secrete ca si cei din magistratura, procuratura sau chiar avocatura. Ce a mai ramas din parlamentari este jucat pe degete cu dosare penale. Doar ati asistat la discutia cu prima propunere de ministru al justitiei in comisiile de resort din parlament si acceptarea toantei impotrviva evidentelor fix ca un anus contra naturii.

Despre restul de vite bolunde din parlament v-ati dumirit la votarea bugetului, ca doar nu suntem chiar toti imbecili trepanati sa nu intelegem ce vedem.

Nu avem oameni de stat dar avem servicii secrete. – Care Dumnezeule este raul cel mai mare?!

*COD ROSU:

Acidul cianhidric este gaz de lupta folosit in razboi! Acidul cianhidric este catalogat drept gaz toxic de luptă prin Convenţia privind interzicerea dezvoltării, producerii, stocării şi folosirii armelor chimice precum si a distrugerii acestora, convenţie deschisă spre semnare la Paris în 1993. În domeniul militar, acest acid este considerat STL cu acțiune generală, din cauza gradului mărit de toxicitate și efectului letal imediat (cu ajutorul acidului cianhidric se pot realiza încărcături mixte incendiar-STL, care pot avea acțiune atât incendiară cât și toxică, mai ales că sub acțiunea căldurii și a undei de șoc, aburii de acid cianhidric sunt transportați de aer cu rapiditate putând fi inhalați de către persoanele care NU AU FOST AFECTATE DE EFECTUL INCENDIAR!). Deci el insusi, singur, este GAZ DE RAZBOI (gaz de lupta, 300 mg / metru cub de aer, timp de 10 minute = Doza Letala pentru om!). Amestecul de acid cianhidric, acid clorhidric si acid sulfuric (gasit in cadavrele de la Colectiv) este ARMA CHIMICA, asa cum o defineste atat Conventia de la Geneva si Tratatul de la Paris, cat si SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII! Cazul Colectiv, asa cum il defineste si Centrul de Operare Anti-terorista din SRI – si conform si raportului TESAT – este TERORISM CHIMIC (din categoria terorism CBRN)! De asemenea: ANCEX defineste armele chimice ca fiind orice substanta chimica toxica şi precursorii ei care pot cauza moartea! Toti cei care ne-am specializat (atat in mediul militar cat si din cel al serviciilor secrete) in antiterorism CBRN, va putem da definitiaTerorismul CBRN: inseamna “folosirea violenţei, utilizând armele nucleare, biologice, CHIMICE şi radiologice sub diferite forme şi prin intermediul diferitelor mijloace, în locuri populate, cu scopul de a ucide cât mai mulţi oameni într-un timp cât mai scurt, pentru a crea panicăşi derută, a înfricoşa, a induce şi menţine o stare de teroare în rândul populaţiei vizate şi a atrage atenţia mass media şi opiniei publice internaţionale!”.

In cazul Colectiv vorbim despre atat o arma chimica (acid cianhidric, acid clorhidric, acid sulfuric – “coctail” descoperit prin arderea in laborator al unei probe de burete expandat luat din clubul mortii de catre biochimistii Catedrei de Chimie din cadrul Politehnicii Bucuresti) cat si despre folosirea unui gaz clasic de lupta (acidul cianhidric), care a fost letal pentru victime, asa cum au aratat autopsiile de la IML! In consecinta vorbim despre un ATAC TERORIST cu arma neconventionala (chimica) si despre RAZBOI (folosire de gaz de lupta clasic!). Cred ca a venit timpul ca domnul Raed Arafat, singurul RESPONSABIL, prin fisa postului (secretar de stat in MI, cu post de EXECUTIE in situatii de urgenta si ANTI-TERORISM) sa explice acestui popor si, mai ales, procurorilor DIICOT (procurori cu competente in Siguranta Nationala) DE CE nu a dus la indeplinire ORDINUL dat de Ministru si DE CE si CU CE SCOP domnul Raed Arafat a incalcat cu buna stiinta Codul Rosu. prin fisa postului si prin schema operativa fiind SINGURUL care trebuia sa il puna in aplicare? Daca l-ar fi pus, acum nu mai murea nimeni dintre cei raniti in EXPLOZIA de la Colectiv si nici sute de oameni care au venit in seara aceea in contact cu ranitii nu ar fi acum CONTAMINATI! – Maior in retragere Raisa Ekaterina Ivatenko – Serviciul de Informații al Armatei

Care este motivul pentru care autoritatile tac in privinta domnului Raed Arafat?!

Astept o explicatie de la SRI, SIE sau care or mai fi in legatura cu:

Gradul de rudenie intre Raed Arafat  si fratele tatalui singurului condamnat pentru TERORISM in Romania. Legea interzice ca rudele celor care au savarsit fapte de terorism demonstrate de catre o instanta sa detina functii in stat.

Domnul Raed Arafat sunteti verisorul primar al teroristului Omar Hayssam?!

Daca da cum de sunteti secretar de Stat in Ministerul de Interne avand competente si functie de executie in situatii de urgenta si antiterorism, avand in vedere ca in momentul numirii acestuia pe post ruda lui era deja condamnata pentru terorism international? Cum?!

Mai astept explicatii pentru: Sabotarea de catre domnul Raed Arafat a Ordinului dat de Ministru, in cazul atacului cu arma chimica de la clubul Colectiv (cei prezenti fiind, asa cum am aratat mai sus, in deosebit PERICOL de contaminare toti cei care in acea noapte au venit in contact cu victimele ori au intrat sa ii salveze – pompieri, medici, asistente medicale, cetateni precum si toti cei care locuiesc in directa vecinatate a clubului).

Autor: Florin Chilian

Sursa: Florin Chilian Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Intre COD ROSU si PLAN ROSU, respectand distinctia in speta, este ROSU-culoarea sangelui nevinovat varsat, pt??????????
    un experiment de rasturnare a unui guvern cu altul impus pe linia Wash-Brux, cu consecinte scapate de sub control, tragice! Mergand pe linia de rudenie dintre Raed Arafat si Omar Hayssam…a avut cunostinta Raed Arafat, dupa cum se vehiculeaza, cu aprox. o luna de zile inainte?! interval de timp util in organizarea atentatului cu arme neconventionale, menite a produce moartea automat la locul declansarii bombei chimice: amestecul de subs chimice au topit pur si simplu, organismul victimelor! la locul faptei (ancheta in ce priveste partea pe asig asist medicale-o gaselnita!) context in care, vinovatia si sanctiunea se aplica fctie de concluziile anchetei, expertizei care identifica FAPTUITORUL/MANA CRIMINALA in savarsirea atentatului cu premeditare. Ni s-au infatisat: VICTIMELE-Dumnezeu sa-i ocroteasca in pace si lumina pe cei trecuti la cele vesnice, celor in viata, familiilor sa le dea puterea si intelepciunea de a merge inainte; FAPTA, ARMA CRIMEI, MIJLOACELE DE COMITERE, LEGATURA DE CAUZALITATE, MOBILUL CRIMEI, VINOVATIA in cel mai grav grad cu putinta pe fata Pamantului care inca, inca mai rabda si ne mai indura. FAPTUITORUL…?????????? (vreun grup terorist format din teroristi experti in organizarea de “festivitati la comanda grupurilor de interese hegemonice”- Dumnezeu sa-i ierte si pe ei si sa nu mai faca! si…sa se termine odata pt totdeauna cu razboiul, reglarile de conturi, impartirea sferelor de influenta pe criterii hegemonice, contrare normelor universale)
    Aripi de ingeri frante transformate-n inger de pace si de lumina invocat sa binecuvanteze lectia si omul care sfinteste locul, ziditoare lucrare divina!

  • “Vor muri oameni.” Si chiar au murit!
    A fost premeditata tragedia de la Colectiv?! Cu cat timp inainte: un an, o luna?!… Sub aspectul premeditarii in atingerea tintei: inlocuirea unui guvern ales democratic cu unul impus din afara, clar, neales de cetateni, in context geopolitic, strategic, s-au avut in vedere: alegerea locului si momentului oportun, respectiv locatia: club, de noapte denumit sugestiv “Colectiv”, dovedit ca locatie improprie ca nr efectiv de participanti, autorizatii neconforme din pdv ISU, Primarie, iresponsabilitatea patronilor-comune dealtfel institutiilor, in general(spitale, gradinite, crese etc)care-si desf activit in regim de avarie, aspecte de notorietate; momentul-de Haloween, importata ca multe altele, deturnata in felul asta de la simboluri: haz de necaz si alungarea duhurilor, spiritelor, energiilor negative; sarbatoare, entuziasm, exuberanta pe acorduri “Good by to gravity”; disfunctionalitatile din sist sanitar: medicina de interventie, de urg., curativa cu mentiunea ca inf. nosocomiale sunt inerente mediului patogen spitalicesc, oriunde in lumea asta, transportul in anumite cazuri este contraindicat agavand leziunile, generand complicatii pana la deces…si totusi s-au salvat, tratat vieti; la mijloc Raed Arafat, fondatorul SMURD, verisor sau nu cu Omar Hayssam implicat in rapirea unor jurnalisti si alte dosare instrumentate de instantele de judecata. Vinovati?! Pana acum, tipic: Acarul Paun, in speta SISTEMUL MAFIOT, fara nume si prenume, asa, “in rem”, moda cea de toate zilele pe fondul careia, se redeschid dosare cu greutate la cel mai inalt nivel mondial, cf stirilor, “portia noastra de realitate zilnica, dulci, amare, derutante”, vb unui jurnalist, Ionut, trecut prea devreme in lumea de dincolo, Dumnezeu sa-l ocroteasca in pace, lumina si cantec de ingeri!