Analize și opinii

Dicționar politic. Astăzi: Sindromul Stockholm la ”tinerii frumoși și liberi”

Acesta este un fenomen psihologic extrem de complex care presupune atasarea emotionala a ostaticului/victimei fata de rapitorul sau, pe fondul dezvoltarii mentale a “apararii” ca mecanism defensiv impotriva pericolelor la care victima ar putea fi supusa pe toata durata captivitatii.

crow1

Extrapoland, imaginati-va o tara minunata, cu oameni minunati (a fost o data ca niciodata) , cu resurse naturale deosebite, cu bogatii naturale de neimaginat si datorii zero acum 27 de ani.

“Rapitorul”, sub numele generic de Globalizare si mai exact USA +UE +NATO se insinueaza treptat, treptat in ograda si casa “victimei”, pe nume Romania, distrugand toata economia si spoliind-o de toate bogatiile si resursele sale naturale, ocupand la propriu si la figurat tara noastra.

Adica are loc un viol repetat si agresiv asupra Romaniei timp de 27 de ani.

Tot intre timp apare noua “clasa sociala” numita ” corporatistii” reprezentata mai ales de TFL, adica tinerii frumosi si liberi.

Ei….si acum intervine ” sindromul Stockholm”!” Victima” se ataseaza atat de tare emotional de violatorul / ocupantul strain, incat ajunge sa considere o binefacere obligatorie si imperios necesara prezenta multinationalelor in casa acesteia si lasa controlul total asupra propriei libertati rapitorului strain.Inclusiv in domeniul militar. Victima isi primeste cu flori si mare entuziasm ocupantul venit sa se instaleze cu tancuri si scut antiracheta in tara noastra cea frumoas , inclusiv pe Marea Neagra cea albastra.

Astfel victima abandoneaza orice tentativa de evadare din acest jug umilitor de teama de a nu se supara multinationalele sa plece pt ca , considera victima TFL, Romania ar fi in colaps economic daca ar ramane fara ” rapitori”.

Mai departe!

Victima TFL ridica osanale nelimitate ” meritelor” inchipuite ale rapitorilor straini, uitand cu desavarsire sa-si auto-analizeze propriile interese, mai ales pe etape viitoare de 10-15-20 de ani!

Se stie ca atunci cand victima era in sfarsit eliberata de catre rapitor (unde nu da Domnu!) , aceasta refuza sa se mai desparta de agresorul sau.

Ma uit in jur cu uimire si ma intreb: o fi Sindromul Stockholm contagios???

Autor: Beatrice Mcartney

Sursa:Beatrice Mcartney

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • victima mai accepta odata cu aderarea la structurile euro-atlantice, si instalarea a trei dispozitive de tip haarp care afecteaza profund ionosfera…la care se adauga cu varf si indesat defrisarile masive si exploatarea masei lemnoase-atentat la supravietuirea rasei umane pe aceste locuri, experimentul experimentelor!
    un slogan in piata: “Dormeam, f….va-n gura! Acu’ m-am Trezit!”, in litera si spiritul art. 30 din Constitutie care consfinteste dreptul la libera exprimare!