Analize și opinii

Actorul Florin Zamfirescu reacționează dur la jignirile lui Vlad Alexandrescu: „Soros a infestat Europa şi România!”

Deja nu te mai poți duce niciunde în România fără a da peste vreu ditamai omu de cultură, membru într-un ONG de-al lui Soros. Că astăzi, în România, nu exiști dacă nu ai pedigree-ul lui George Soros. Cică genetic nu mai corespunzi…

zamfirescu-9kdv7auybz

În fine, aflăm de la Cotidianul.ro că marele actor Florin Zamfirescu, idealist cum îl știm, a decis să se implice politic, candidând la alegerile parlamentare de pe listele PRM.

Aflat într-o dezbatere electorală la Antena 3, alături de fostul Ministru al Culturii, un cvasianonim până la numirea lui în funcția ministerială, a făcut „greșeala” să spună în direct că „Soros a infestat Europa şi România”, ignorând că oponentul său în dezbatarea respectivă, fostul ministru al culturii Vlad Alexandrescu este, potrivit Cotidianul.ro:

<<membru în Consiliul Director al GDS (Grupul de Dialog Social), înfiinţat de George Soros încă din ianuarie 1990, cînd a fost chemat la Bucureşti de Silviu Brucan (Brukner).

Imediat, Vlad Alexandrescu s-a năpustit la gîtul lui Florin Zamfirescu: „Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, de la PRU. În mod inconștient sunteți un agent al lui Putin. Intoxicaţi acest platou. Sînteţi agentul lui Putin”!

Profund jignit, actorul Florin Zamfirescu a încercat o replică:„Domnule Alexandrescu, cine sunteți dumneavoastră? Ia prezentați-vă! Pe mine mă cunoaște o țară întreagă. Vai de studenții dumneavoastră! Ce-ați făcut pentru cultură… Dumnezeu știe!

Fără alte amănunte, precizăm că atunci a fost numit preşedinte GDS sociologul Alin Teodorescu, care era în acelaşi timp preşedintele Fundaţiei Soros din România, devenind ulterior şeful cancelariei lui Adrian Năstase! De atunci, din 1990, GDS a devenit un fel de placă turnantă a lui Soros, care a dus la crearea unei adevărate reţele de ONG-uri finanţate de miliardarul american, în care activează acum peste 200.000 de persoane.

Acum, Vlad Alexandrescu este candidat al partidului USR, condus de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, care este un apendice al USB, formaţiune creată şi finanţată de banii lui Soros, susţinută şi promovată de „România curată”, ONG-ul Alinei Mungiu, subordonat direct banilor lui George Soros. În acest moment, USR a ieşit din inima Alinei Mungiu, după ce Nicuşor Dan l-a pus pe listele electorale pe mai vechiul duşman al acesteia, fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, cu care Mungiu a fost colegă într-un alt ONG sorosist!>>

Sursa: Cunoaste Lumea

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu