Analize și opinii

2017 va fi un an „al revoltei împotriva forţelor globalist-liberale”

„Clanul Clinton” a pierdut alegerile prezidențiale din SUA din cauza „revoltei clasei de mijloc” şi din aceeaşi cauză a avut loc și Brexit-ul, a declarat premierul Ungariei, Viktor Orban. Acesta a mai spus că 2017 se anunţă a fi un „an al revoltei” populaţiilor din ţările în care a fost impusă corectitudinea politică.

theeconomist

Odată cu apropierea alegerilor din Germania, Olanda și Franța, trebuie să ne aşteptăm la o „revoltă a intelectualilor împotriva izolării și stigmatizării”, a declarat premierul ungar, într-un interviu acordat joi portalului de știri 888.hu, potrivit agerpres.ro.

Acesta a mai spus că din cauza „revoltei clasei de mijloc”, „clanul Clinton” a pierdut alegerile prezidențiale din SUA și că motive similare se află și în spatele Brexit-ului. El a comentat că 2017 va fi un „an al revoltei” oamenilor aparţinând acestei clase de mijloc, care au fost neglijaţi şi care nu vor mai accepta situaţia de până acum.  Orban a afirmat că, în Uniunea Europeană, pozițiile înalte sunt ocupate de „forțe globalist-liberale reprezentând statu-quo-ul”, forţe care urmăresc să înființeze Statele Unite ale Europei.

Premierul ungar a promis că „nu-i va permite Bruxellesului să dicteze prețurile la energie ori să-i interzică Ungariei tăieri în domeniul utilităților publice”. Orban s-a referit şi la relaţiile dintre Ungaria şi Statele Unite, afirmând că legăturile de cooperare cu poporul american și cu oameni de afaceri din SUA au fost bune, dar că „unii politicieni americani” au dus un război împotriva Ungariei și a regiunii central-europene, deoarece ei credeau că liderii locali „se vor comporta ca niște yesmeni și vor accepta toate condițiile lor”. Acei americani au căutat să-și pună în practică „planul viclean” prin intermediul unor grupări civile, fundații și instituții media finanțate de George Soros.

Sursa: Sputnik Moldova

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Alianta Geo-Politica suprema pentru anii 2017-2099 este U.S.A.-Russia-Israel-India, fara absolut imoralul trinom N.A.T.O.-F.M.I.-E.U. si fara frica Chinei comunisto-capitaliste, respectiv Japoniei imperialiste in calitate de mari “creditori” internationali alaturi de infama Banca Mondiala si de diabolicele societati “secrete” de toate tipurile. Toate celelalte tari / state membre U.N.O. (O.N.U.) vor gravita geo-politic (social, cultural, economic, tehnologic, stiintific, informational, strategic si militar) in jurul acestei hyper-aliante geo-politice. La Multi (B)Ani!!!

  • “Tzarul” Vladimir Vladimirovich Putin si Presedintele Donald John Trump vor construi o alianta Geo-Politica Russia-U.S.A. reprezentand atat inceputul sfarsitului pentru Dictatura Raului Absolut instaurata de O.N.U., N.A.T.O., A.S.E.A.N., G7, G20, U.E., C.E., F.M.I., Banca Mondiala, Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Comitetul celor 300, Grupul Bilderberg, Clubul Rotary, Fundatiile George Soros, I.S.I.S. etc. profitand de ignoranta infinita a popoarelor si natiunilor, cat si sfarsitul inceputului unui proces natural-uman-arhetipal de creare a Civilizatiei Normalismului in cadrul Societatii Umane Terrane Actuale. La Multi Ani si Doamne Ajuta Tuturor!!!